Individuele begeleiding voor mensen die vastlopen in contact op het werk, in je relatie, binnen de ouder-kind relatie. Wanneer het spannend wordt in contact reageer je vaak op dezelfde manier. Wanneer je opgroeit ontwikkel je een eigen manier van omgaan met spanning. Dit heeft te maken met de dingen die je meemaakt en je persoonlijkheid, er ontstaat een eigen manier van doen. Vaak verandert daar niet zoveel aan. Wanneer het spannend wordt ben je iemand die de strijd aangaat, liefst wegvlucht of helemaal niet meer in beweging komt, je bevriest. Nu is niet iedere situatie hetzelfde en langzaam ben je iemand die ook met je verstand keuzes maakt, maar in de kern doe je eigenlijk altijd hetzelfde. Wanneer het spannend wordt reageer je op jouw unieke wijze. Daarin zitten jouw persoonlijke kwaliteiten en ook je groeimogelijkheden.

 

Ik ga samen met jou kijken naar jouw eigen manier. Hiervoor gaan we samen boksen. Jouw eigen manier is heel goed te herkennen aan de manier waarop je bokst. Boksen gaat over kracht inzetten en grenzen aangeven. Dan gaan we samen kijken of die manier herkenbaar is naar andere spannende situaties. Vaak wel, je bent zoals je bokst!! Boksen is namelijk een hele reflexmatige manier van doen en zo gaan we op zoek naar jouw eigen reflex. Vervolgens gaan we al boksend kijken waar je groeimogelijkheden liggen en die oefenen.

Mijn ervaring leert dat het een leuke, speelse, snelle maar ook spannende zoektocht is. We hebben drie bijeenkomsten waarna je duidelijk hebt wat jouw eigen manier is van met spanning omgaan en heb je duidelijke handvatten om mee verder te gaan om je volledig potentieel te kunnen inzetten.

Deze sessies zijn individueel, maar kunnen ook in tweetallen aangeboden worden.